Historie vinařství Cieri
Farmu Cieri založil v roce 1938 Rocco Cieri, který začal hospodařit na 37 hektarech půdy. Až do r. 2009 rodina Cieri prodávala hrozny a víno ze svých vinic jiným vinařům. V r. 2009 vnuk Camillo Cieri, zástupce třetí generace rodiny Cieri, založil vlastní značku vinařství La Cantina Cieri a začal z vlastních vinic vyrábět a prodávat víno. Vinice o výměře 47 hektarů leží v oblasti Molise v jihovýchodní Itálii, situované 5 km od Jadranského pobřeží. Část výměry je obdělávána dle zásad ekologického zemědělství. Portfolio odrůd vinařství tvoří: Trebbiano, Falanghina, Montepulciano, Aglianico a tradiční Tintillia. Vinařství získalo za dobu své existence řadu ocenění. Největšího úspěchu dosáhlo zejména rosé Dajje a to čtyřnásobného vítězství v letech 2013, 2014, 2015 a 2016 jako Best Rosé d'Italia - nejlepší růžové víno Itálie.
DAJJE
SVEVO
PURPURA
NERO
BREEZE
RE BOVE
SARO